Αγαπητοί γονείς 😊,

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό 🎉, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε μεταφερθεί στη νέα μας ιστοσελίδα! Ένας σύγχρονος, πιο δυναμικός και φιλικός προς τον χρήστη διαδικτυακός τόπος, φτιαγμένος ειδικά για εσάς 👩‍👧‍👦.

Από σήμερα, μπορείτε να μας βρίσκετε στο https://logotherapynow.gr/ 🌐.

Σας προσκαλούμε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/LogotherapyNow 👍 και στο Instagram: @logotherapynow 📸

linkedin https://www.linkedin.com/in/kyriaki-vogiatzi-533278294/ 

https://www.linkedin.com/company/logotherapynow/

 

 

Στο LogotherapyNow.gr, σας προσφέρουμε πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες λογοθεραπείας, ακόμη και όταν η μετακίνηση δεν είναι τόσο εύκολη. Εξειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον λογοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες και στόχους κάθε ατόμου.


Η Εξειδίκευση και Εμπειρία μας στην Υπηρεσία σας
Η ειδικός μας, με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της λογοθεραπείας, συνδυάζει τεχνική γνώση και εμπειρία για να δημιουργεί αποτελεσματικές και προσαρμοσμένες υπηρεσίες για κάθε άτομο.

Πώς Υποστηρίζουμε την Επικοινωνία
Διαμορφώνουμε προσεκτικά κάθε πρόγραμμα λογοθεραπείας, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τις συγκεκριμένες διαταραχές της ομιλίας και της γλώσσας αλλά και τον τρόπο ζωής, τις προτιμήσεις και τους στόχους κάθε ατόμου και οικογένειας. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει παραγωγικές και ευχάριστες συνεδρίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είτε έχετε απορίες για τις υπηρεσίες μας, είτε επιθυμείτε να κλείσετε ένα ραντεβού, εμείς είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Καλέστε μας σήμερα!

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Σταθερό: 2310 73 24 98
Κινητό: 6947 908 199

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Εξυπηρετούμε όλη την Θεσσαλονίκη, ενδεικτικά περιοχές όπως:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ,ΜΕΝΕΜΕΜΗ,ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ,ΕΥΟΣΜΟΣ,

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΝΕΑΠΟΛΗ,ΠΟΛΙΧΝΗ,ΣΥΚΙΕΣ,

ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ,ΚΟΡΔΕΛΙΟ,ΔΙΑΒΑΤΑ,ΤΟΥΜΠΑ,ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,ΧΑΡΙΛΑΟΥ.

 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 

ΣΟΧΟΣ,ΑΣΚΟΣ,ΑΡΕΘΟΥΣΑ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ